Lær flere sprog på samme tid – fordele og metode

  • Kan man lære flere sprog på samme tid?
  • Hvorfor mener nogle, at det er umuligt?
  • Hvilke fordele og ulemper indebærer det at lære flere sprog på samme tid?
  • Hvad med risikoen for sammenblanding, og hvordan kan den undgås?
  • Findes der effektive metoder til at lære flere sprog på samme tid?

Det er nogle af de spørgsmål, som vil blive behandlet under præsentationen.


Elisa Polese er uddannet sproglærer, sprogcoach og forfatter. Hun har studeret mere end 25 sprog og underviser i 13 af dem.

Hun har skrevet bogen “How to become fluent in multiple languages” og specialiserer sig i flersproget undervisning (op til ti sprog på ét kursus) og har udarbejdet adskillige sprogkurser.

Elisa har en mastergrad i international kommunikation og i didaktik og to bacheloruddannelser i oversættelse og tolkning samt CELTA (Certificate in teaching English to speakers of other languages).

Hun er certificeret sprogeksaminator i engelsk, italiensk, russisk, fransk, tysk og spansk. Elisa har undervist på sprogskoler, universiteter og internationale skoler, og for tiden underviser hun online og anvender sin særlige ‘Smart learning’-metode, som sætter alle i stand til at tale et hvilket som helst sprog fra dag et og føre meningsfulde og nyttige samtaler fra starten og nå første del af niveau B1 (mellemniveau) på blot 45 dage.

Hun har været med til at sammensætte programmet “self-mastery in language”, som kombinerer det bedste inden for neurovidenskab, sprogcoaching og livscoaching for at booste sprogindlæring.

Elisa er desuden medarrangør af verdens største sprogbegivenhed: the Polyglot Gathering. Hun underviser i sprog online på Speak from day one og på sine YouTube-kanaler fx ”Smart Italian for busy people”, ”Smart German for busy people” (som har over 30.000 abonnenter), og ”Passion for languages”.

Hør Elisas oplæg mandag den 26. september kl. 12.00 - det foregår online og på engelsk.

Tilmeld dig